Πως μπορώ να απενεργοποιήσω τον Duolingo λογαριασμό μου;

Για να απενεργοποιήσεις εντελώς το  προφίλ σου, πάτα "Απενεργοποίηση του λογαριασμού μου" στις ρυθμίσεις: https://www.duolingo.com/settings/account.

Παρακαλούμε να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός καθώς αυτό θα απενεργοποιήσει όλους τους σχετικούς Duolingo λογαριασμούς σου!

Ο λογαριασμός σου θα απενεργοποιηθεί πλήρως, αλλά θα μπορείς να τον ενεργοποιήσεις ξανά μόνος σου κάνοντας σύνδεση ξανά. Εάν απενεργοποιήσεις τον λογαριασμό σου, το όνομα χρήστη και το email που σχετίζονται με τον λογαριασμό σου θα διατηρηθούν έτσι ώστε κανείς να μην μπορεί να εγγραφεί με αυτά τα στοιχεία. Όλα τα μηνύματα που έχεις αναρτήσει στο φόρουμ με αυτόν τον λογαριασμό θα εμφανίζονται ως [απενεργοποιημένος χρήστης] εκτός και αν ενεργοποιήσεις ξανά τον λογαριασμό σου.

Να γνωρίζεις ότι εάν είναι συνδρομητής στο Duolingo Plus μέσω της εφαρμογής κινητού, η απενεργοποίηση του λογαριασμού σου δεν θα αναστείλει τις χρεώσεις, καθώς αυτές γίνονται μέσω της Apple ή της Google. Παρακαλούμε να ανατρέξεις σε αυτό το άρθρο εάν θέλεις να ρυθμίσεις τις Plus πληρωμές σου στην Apple ή την Google.

 

Εάν κάποιος χρησιμοποίησε την διεύθυνση email σου για να συνδεθεί στο Duolingo χωρίς την συγκατάθεση σου, παρακαλούμε διάβασε "Κάποιος δημιούργησε έναν Duolingo λογαριασμό με το email μου. Πως μπορώ να το αφαιρέσω και να διαγραφώ;"

Εάν θέλεις να διαγράψεις εντελώς όλες τις πληροφορίες σου και τον λογαριασμό σου, απλά διάβασε  Πως μπορώ να διαγράψω τον λογαριασμό μου και τα δεδομένα; (το όνομα χρήστη σου δεν θα διατηρηθεί για σένα εάν επιλέξεις αυτή την επιλογή).

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον λογαριασμό και την ιδιωτικότητα, παρακαλούμε διάβασε την Πολιτική Απορρήτου μας (στα Αγγλικά). Εάν έχεις άλλα επείγοντα ζητήματα που σχετίζονται με αυτό, παρακαλούμε στείλε email στο privacy@duolingo.com.