Πως μπορώ να απενεργοποιήσω/ενεργοποιήσω ξανά τον Duolingo λογαριασμό μου;

Για να απενεργοποιήσεις εντελώς το  προφίλ σου, πάτα "Απενεργοποίηση του λογαριασμού μου" στις ρυθμίσεις: https://www.duolingo.com/settings/account.

Παρακαλούμε να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός καθώς αυτό θα απενεργοποιήσει όλους τους σχετικούς Duolingo λογαριασμούς σου! Θα αποσυνδεθείς μόλις απενεργοποιήσεις τον λογαριασμό σου.

Εάν απενεργοποιήσεις τον λογαριασμό σου, το όνομα χρήστη και το email που σχετίζονται με τον λογαριασμό σου θα διατηρηθούν έτσι ώστε κανείς να μην μπορεί να εγγραφεί με αυτά τα στοιχεία. Όλα τα μηνύματα που έχεις αναρτήσει στο φόρουμ με αυτόν τον λογαριασμό θα εμφανίζονται ως [απενεργοποιημένος χρήστης] εκτός και αν ενεργοποιήσεις ξανά τον λογαριασμό σου.

Να γνωρίζεις ότι εάν είσαι συνδρομητής στο Duolingo Plus μέσω της εφαρμογής για κινητά, η απενεργοποίηση του λογαριασμού σου δεν θα αναστείλει τις χρεώσεις, καθώς αυτές γίνονται μέσω της Apple ή της Google. Παρακαλούμε να ανατρέξεις σε αυτό το άρθρο εάν θέλεις να ρυθμίσεις τις Plus πληρωμές σου στην Apple ή την Google.

Για να ενεργοποιήσεις ξανά το λογαριασμό σου, πρέπει απλά να συνδεθείς στο λογαριασμό σου στο Duolingo.

mceclip0.png

 

Εάν κάποιος χρησιμοποίησε το email σου για να εγγραφεί στο Duolingo χωρίς τη συγκατάθεσή σου, διαβάστε την ενότητα "Κάποιος δημιούργησε έναν λογαριασμό Duolingo με το email μου. Πώς μπορώ να τον αφαιρέσω και να καταργήσω την εγγραφή μου;"

Εάν θέλεις να διαγράψεις εντελώς όλες τις πληροφορίες σου και τον λογαριασμό σου, απλά διάβασε  Πως μπορώ να διαγράψω τον λογαριασμό μου και τα δεδομένα; (το όνομα χρήστη σου δεν θα διατηρηθεί για σένα εάν επιλέξεις αυτή την επιλογή).

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον λογαριασμό και την ιδιωτικότητα, παρακαλούμε διάβασε την Πολιτική Απορρήτου μας. Εάν έχεις άλλα επείγοντα ζητήματα που σχετίζονται με αυτό, παρακαλούμε στείλε email στο privacy@duolingo.com.