Jak se mám zaregistrovat a přihlásit?

Naposledy aktualizováno: srpen 2018

Registrace probíhá tak, že si vytvoříte nový účet Duolingo s využitím své e-mailové adresy nebo současného účtu Google nebo Facebook.

 

* Na webu:

Jestliže chcete vytvořit nový účet, klikněte na zelené tlačítko Začínáme na stránkách www.duolingo.com a podle pokynů vytvořte profil Duolingo a začněte studovat.

Jestliže účet Duolingo už máte, můžete kliknout na tlačítko Přihlásit na stránkách www.duolingo.com a zadat svou e-mailovou adresu/uživatelské jméno a heslo. Pokud si své heslo nepamatujete, stačí kliknout na odkaz Zapomenuté heslo a zadat e-mailovou adresu.

 

* Systém Android:

Stažení aplikace

Pokud chcete vytvořit nový účet, klikněte na Začínáme a podle pokynů vytvořte profil Duolingo.

Jestliže účet Duolingo už máte, klikněte na tlačítko Už mám účet a zadejte svou e-mailovou adresu/uživatelské jméno a heslo pro přihlášení.

 

* V systému iOS:

Stažení aplikace

Pokud chcete vytvořit nový účet, klikněte na Začínáme a podle pokynů vytvořte profil Duolingo.

Jestliže účet Duolingo už máte, klikněte na tlačítko Již mám účet a přihlaste se.

 

* Pokud nejste na přihlašovací stránce,

na zařízeních iOS

1) Přejděte na ikonu Profil.

2) Klikněte na Přihlásit a zadejte svou e-mailovou adresu/uživatelské jméno a heslo. Pokud potřebujete vytvořit účet Duolingo, stačí pouze kliknout na tlačítko Vytvořit profil.

 

na zařízeních se systémem Android

1) Klikněte na tlačítko se třemi tečkami vpravo nahoře a vyberte možnost Přihlásit se.

2) Zadejte e-mail/uživatelské jméno a heslo pro Duolingo a klikněte na Přihlásit se.

*Jestliže jste neúmyslně vytvořili nový účet, můžete se odhlásit pomocí následujících pokynů.

na zařízeních iOS

1) Přejděte na Profile.

2) Přejděte na Nastavení.

3) Klikněte na Odhlásit. Budete přesměrováni na přihlašovací stránku, kde můžete kliknout na Už mám účet a zadat svou správnou e-mailovou adresu/uživatelské jméno a heslo pro přihlášení.

 

na zařízeních se systémem Android

1) Klikněte na tlačítko se třemi tečkami v pravé horní části obrazovky a vyberte možnost Odhlásit.