Jak se dá deaktivovat/reaktivovat účet na Duolingu?

Pokud chcete zakázat celý svůj profil, klikněte v nastavení na možnost Deaktivovat můj účet: https://www.duolingo.com/settings/account.

Buďte prosím opatrní, protože se tím zakážou všechny vaše účty související s Duolingem!

Váš účet se tím plně deaktivuje, ale budete ho moci znovu aktivovat, když se znovu přihlásíte. Pokud svůj účet deaktivujete, zůstanou vaše uživatelské jméno a e-mail spojené s tímto účtem rezervovány, aby se jejich pomocí nemohl přihlásit nikdo jiný. Jakékoli zprávy ve fóru, které jste publikovali v rámci tohoto účtu, se budou zobrazovat jako [deaktivovaný uživatel], dokud účet znovu neaktivujete.

Vezměte prosím na vědomí, že pokud jste předplatitel Duolinga Plus prostřednictvím mobilních aplikací, zakázáním účtu nedojde k pozastavení poplatků, protože ty zajišťuje společnost Apple nebo Google. Tento článek si prosím přečtěte, pokud potřebujete upravit nastavení plateb Plus u společnosti Apple a Google.

Pro reaktivaci svého účtu se přihlaste na svůj účet Duolingo.

mceclip0.png

 

Pokud někdo použil vaši e-mailovou adresu k registraci na Duolingu bez vašeho souhlasu, přečtěte si prosím téma nazvané Někdo vytvořil účet Duolingo s mým e-mailem. Jak ho mohu odebrat a zrušit předplatné?

Pokud chcete zcela odstranit všechny své údaje a účet, přečtěte si článek Jak mohu odstranit svůj účet a data? (Pokud zvolíte tuto možnost, vaše uživatelské jméno již nebude vyhrazeno pro vás).

Pro více informací o svém účtu a soukromí navštivte naši stránku se Zásadami ochrany osobních údajů. Pokud máte další naléhavé požadavky týkající se této záležitosti, napište na adresu privacy@duolingo.com.