Jak se dá deaktivovat účet Duolingo?

Pokud chcete zakázat celý svůj profil, klikněte v nastavení na možnost Deaktivovat můj účet: https://www.duolingo.com/settings/account.

Buďte prosím opatrní, protože se tím zakážou všechny vaše účty související s Duolingem!

Váš účet se tím plně deaktivuje, ale budete ho moci znovu aktivovat, když se znovu přihlásíte. Pokud svůj účet deaktivujete, zůstanou vaše uživatelské jméno a e-mail spojené s tímto účtem rezervovány, aby se jejich pomocí nemohl přihlásit nikdo jiný. Jakékoli zprávy ve fóru, které jste publikovali v rámci tohoto účtu, se budou zobrazovat jako [deaktivovaný uživatel], dokud účet znovu neaktivujete.

Vezměte prosím na vědomí, že pokud jste předplatitel Duolinga Plus prostřednictvím mobilních aplikací, zakázáním účtu nedojde k pozastavení poplatků, protože ty zajišťuje společnost Apple nebo Google. Tento článek si prosím přečtěte, pokud potřebujete upravit nastavení platby Plus u společnosti Apple a Google.

 

Pokud někdo použil vaši e-mailovou adresu k registraci Duolinga bez vašeho souhlasu, přečtěte si prosím téma nazvané Někdo vytvořil účet Duolingo s mým e-mailem. Jak ho mohu odebrat a zrušit předplatné?“

Pokud chcete zcela odstranit všechny své informace a účet, přečtěte si prosím kapitolu Jak mohu odstranit svůj účet a data? (pokud vyberete tuto možnost, vaše uživatelské jméno nebude rezervováno).

Další informace o účtu a ochraně osobních údajů získáte v našich Zásadách ochrany osobních údajů. Jestliže máte v této souvislosti nějaké další naléhavé otázky, napište prosím e-mail na adresu privacy@duolingo.com